Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga!

 

 

 

Kalla det kärlek -
- om du vill


och så som livet
finns den där




I ett obevakat ögonblick
sker så förvandlingen

om Du, för en sekund
kan överge

 




dig själv





Fri vers av sistermoon
Läst 583 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-06 21:20



Bookmark and Share


  To
Riktigt underbart att läsa. Redan efter att jag läst titeln och första raden väckte det sköna känslor och tankar. Tack! Perfekt skrivet.
2008-01-24

  PPQ
gillar mycket av det som du skrivver så även detta
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

sistermoon
sistermoon