Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 3 i triologin "Om kyssar och längtan".


Längtanskyssar


Ett dystert Stockholm
en gråregnig
fredagsförmiddag.

På mina läppar
ligger längtanskyssar.

Förväntansfulla
väntar de
på att du ska komma hem.







Fri vers (Fri form) av Katinka VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-12-05 13:10



Bookmark and Share


  Anna Nyman
Åååå vad fint
2014-12-09

  Mia Bergenheim
Tack för ordet längtanskyssar - underbart!
2014-12-09

  Mike
Jag längtar lika mycket efter dina. Att få vara inspiration till denna vackra dikt och trilogi är en ära. Det är otroligt vackert skrivet med sån stor känsla. Underbart!
2014-12-06

    Lars Gullberg



Så levande

nära

och äkta



Finns ingenting vackrare
än längtanskyssar

förlåt mitt skumma svar igår
de var lite på sniskan :-)
2014-12-06

  Ingrid Trolle
Skönt förmedlat
ljus i decembers
gråmörker
2014-12-05

  ULJO
Fina ord
2014-12-05

    Bo Malte
fint...
2014-12-05

  Lars Hedlin
Stark i känsla och utförande!
2014-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP