Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag brukade drömma...


Jag brukade drömma
Om dagar med dej
Om nätter tillsammans
Om stunder ihop
Jag brukade drömma
Om din famn
När julen nalkades

Jag drömde
Du kom blå
Jag hoppades
Du skrev ord
Fyllda av hopp och värme
Om tårar
Som torkas
Av varsam hand
Från saltvåt kind
Jag ville vi
Du ville vän
Jag drömde kärlek
I julens tid

Men nu
Är drömmen
Om dej

Bleknad
Skingrad
Upplöst
Uppgiven
Förlorad

Och

Borta...



TT

(c) 2014




Fri vers av TT
Läst 305 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-12-05 15:13



Bookmark and Share


  aol
Ja med tiden kan en dröm blekna men den kan också dyka upp som ett sprakande bloss som lyser upp hela himmelen,
2014-12-15

  Maria Sundelin VIP
Den känns
Kramar
2014-12-08

  wildah
En sådan stark känsla kan inte försvinna, det tror jag inte. Kan bli svagare eller starkare beroende på omständigheter men finns där när något påminner.
2014-12-08

  Elisabeth H
Vackert och vemodigt.
2014-12-07

  Coldasice VIP
Vackert men lite sorgligt..
Jag har själv haft drömmar som bleknat.. Men aldrig försvunnit helt.. Och rätt va det är så är de där igen, lika starka som om de vore verkliga.


2014-12-06

  Angel of love
Med tiden bleks drömmar och tankar.
Fint beskrivet.
2014-12-05
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT