Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu ett redigerat alster ifrån noll sju


Jag vill ha dig!


Jag vill ha dig till varje pris

För det finns ingenting som kan stoppa min kärleksdröm

så öm

För där ligger vi två tillsammans sked till sked medan vi

somnar in till sömns

Drömmer så sött

Som om vi varje dag, vore på nyfödd


Jag öppnar mina armar och släpper in dig

Ger dig den värme som jag tror att du vill ha

Ha med dig varenda dag

För den kärlek som jag kan ge är ingen kärlek

som du kommer att få ångra

För den är lika sann som solen lyser varm

och som kan smälta sönder den sötaste choklad

Så ta för dig nu

För den här chansen kommer inte så ofta

Kom in min älskade

Här, sätt på dig en kofta...

Ken Cassel
5/12-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-05 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel