Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem bryr sig om en utförsäkrad svensk ?

 

Era dåraktiga väljare

nu får ni svälja det

Om ni gav Sverigedemokraterna er röst

 i hopp om att få rättvisa till tröst

Hände egentligen ingenting

ingenting värt att kallas ett demokratiskt sting

 

Utan livet går vidare precis som igår

i samma skenheliga omänskliga fotspår

Utförsäkringar och fas3 består

de utsattas vardag lyser fortfarande grå

Borde inte en äkta svensk bry sig om stackars svenskar först

i stället för att känna maktens törst

 

Tänk er själva att leva på noll

självklart går livet i moll

Det är det Sverigedemokraterna skrev under på igår

när de drog ner de utsattas ridå

Vad tror ni en utförsäkrad svensk säger idag

om att leva som en svensk i en svensk vardag

 

Han längtar nog till en grav

och ger följande svar

Skjut mig mellan ögon med ett kikarsikte

lägg ett lakan över mitt ansikte

Låt mig få möta sista vilan snabbt och smärtfritt

tror aldrig det här livet blir alliansfritt




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-05 16:46



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
Tror inte du får rätt i din sista mening, tyvärr, men man kan ju alltid hoppas.
Gardinen drogs definitivt ner för landet den tredje december.
2014-12-08

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2014-12-06

    ej medlem längre
Nej det blir aldrig bra i den här världen, den regeras av ondskan...
2014-12-05
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP