Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färga mitt mörker

Fyller novembermörket med närhet
En jag hoppas på
En som kanske kan blomma
fastän allt utanför
(och kanske även inuti)
är grått

Färga mig och stanna till våren
för då är det lättare att andas igen

Färga mig och stanna till våren
allt är så mörkt nu

Stanna till våren
som minst

Eller möt sommaren med mig




Fri vers av mentalistid
Läst 369 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-05 17:46



Bookmark and Share


    psyklist
Så mycket längtan, så vackra ord.
2014-12-05

  Thomas Widemark
Vackert!
2014-12-05
  > Nästa text
< Föregående

mentalistid