Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 ord Med hela huden kysst

Dina kyssar tog aldrig slut
när du nådde min hälsena
och dina läppar åter slöts


Då började mina tårar falla
hjälplöst och aldrig så
lycklig.


Med hela huden kysst
huvudet utan tankar
och rädslor följer jag så
dina linjer

I samma spår som mina
hemligaste fantasier en
gång färdades

Låter mina händer göra samma
omsorgsfulla resa till den plats
där värme möter fukt

Och sedan låter jag mina
läppar tala utan ord

Och jag skriver dikter
på din hud och läser dem
med min törstande tunga

Och än en gång
är det som om jorden skälver
under våra nakna kroppar




Fri vers av Roger VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-04-06 21:44



Bookmark and Share


  Cris
Jisses sicken resa :-)
det glimmar erotik och värme

strålande 100:a ordare
2006-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP