Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stora berget stod där majestätiskt


och tittade ner på oss

Skrattade åt oss

Log åt oss

Så där lite magiskt retligt, ni vet

Så vi slog vad med varann om vem av oss

som först med muskelkraft skulle kunna

komma upp till dess topp

Ge den bet

För vi förstod båda två att det här skulle kräva

sin man till kropp

Men vi litade på oss själva för vi var varandras

sista hopp

Så med stora lungor och en stake till snopp

fick inte modet svika en då man var

tvungen att smeka berget för att bli

till dennes bästa vän

Då man till berget var tvungen att ge sig hän

med skakiga och spralliga ben

Och då berget bara skrattade så gott åt oss båda två

där vi sida vid sida höll på och kämpade

och slåss

Och vem som vann?

Jag förstås...

Ken Cassel
6/12-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-06 04:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel