Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hudlös (haiku)

november flagnar
lämnar hudlös december
helt utan kofta




Bunden vers (Haiku) av Veven
Läst 380 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-12-06 11:11



Bookmark and Share


    prima donna
mycket fint!
2014-12-14

  Ronny Berk
väl berättande haiku, snyggt !
2014-12-07

  Anya VIP
Fint om hur årstiden flagnar av både natur och hud. Känner igen fenomenet.
2014-12-07

  Popangelov VIP
En fullträff. Riktigt snygg.
2014-12-06

  Gunnel Eriksson VIP
Fin och tänkvärd haiku.
Tänker på min yllekofta,
som kliar så infernaliskt.
2014-12-06

    isap
vackra ord känner hur träden flagnar
trots att jag inte har ensamrätt till
nakenhet
2014-12-06

    ej medlem längre
Nu kanske du redan hunnit ändra...nåja...:)
2014-12-06

    ej medlem längre
Riktigt fin. Du har lyckats få fram denna lager-på-lager effekt. Tills man kommer fram till december- som då är hudlös.

För övrigt tycker jag Allvarligt att du ska behålla titeln. Det är ingen Ovanlig titel och
Bör inte ses som plagiat. Slår man på tex
"Sömnlös" etc...får man upp en attans massa texter...

Titeln passar. Behåll tycker jag!
2014-12-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text om årstiderna!
Passar bra även i andra sammanhang.
2014-12-06

  Veven
Oj då, det hade jag ingen aning om. Jag byter titel och hoppas att det är ok, vad gäller texten i övrigt tycker inte jag att man kan prata om plagiat, men hör av dig om du tycker annat. F.ö. finns det rättså många texter publicerade under titeln naken.
2014-12-06

    ej medlem längre
Stämmer detta?
2014-12-06

  Tarantaran
..och jag hör samma titel
och haiku, som jag
skrivit 2012..bra
titel men plagiat
så det sjunger
om det
2014-12-06

  Nanna X
jaa, skogen är vår hud... snygg metafor!
2014-12-06

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2014-12-06

  Stefan Albrektsson
Ur askan, i elden - fast tvärtom... Det låter kallt, och ja, du har rätt: december är hudlös! Jag hör allvaret.
2014-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Veven
Veven