Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan inte ge det en mening

för dig är människorna ett hav
ett hav av stormig tillhörighet
tillhörighet otillgänglig som ljuset
som morgondagarna
men du tänker
att de har ingenting värt att dö för
så de har ingenting att leva för
så de dör
så sakta de dör
och du kan inte ge det en mening




Fri vers av 99knivesinside
Läst 185 gånger
Publicerad 2014-12-06 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside