Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att bli påmind när man vandrar i blindo

en del skönhet går inte att se med blotta ögat




orden på första raden kom till mej i dag inne på en
tai restaurang när jag satt och vänta på maten jag var

ensam där och satt och betrakta tre små tavlor med
blommor med en halv ros med daggdroppar ett blad

med daggdroppar en annan blomma med
daggdroppar det var så vackert i närbild

som man vanligt vis inte ser utan trampar på
eller över som hos allt levande egentligen man

måste komma nära för att se höra känna alla vet det
men det är lätt att glömma bort i bland i dag blev jag

påmind av tre tavlor jätte vackert




Fri vers av den nakna poeten
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-06 15:13



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Det är oftast de små sakerna som gör livet vackert och uthärdligt!
2014-12-07
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten