Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ljus



låt mig få
vara
ditt ljus



den som lyser
upp ditt inre
hus


inte bara nu
i juletid



utan när helst
mörkret tar vid


låt mig då
få lysa så


att din boning
blir till hem
för kärleken




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 237 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-12-06 16:46



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Bedårande
2014-12-09

    ej medlem längre
Ett kärlekfullt ljus.
2014-12-09

  ULJO
Så ljuvligt
2014-12-07

  Stjärnöga
Så kärleksfullt
ömsint och vacker
din text
2014-12-07

  Lars Hedlin
Blir varm av din text som går rakt in i själ och hjärta ;) kram
2014-12-07

  Angel of love
Väldigt ömt och fint.
2014-12-07

  Oscar E Quinn
Fint! ;)
2014-12-06

  Peter Kohlm VIP
Bara så bra!
2014-12-06

    ej medlem längre
Så otroligt vackra ord.
2014-12-06

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2014-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell