Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALDRIG IGEN

Aldrig igen ska jag glömma
Hur ditt skägg mot min nacke känns
När jag återigen vaknar upp bredvid dig
Efter så lång tid

Aldrig igen ska jag glömma
Hur du ler mot mig
När jag sitter i ditt knä och vi delar öl
Röker samma cigaretter

Aldrig igen ska jag glömma
Din tunga andning mot mina innerlår
Din röst när du på klingande norrländska berättar hur sött jag smakar
Som smultron

Aldrig igen ska jag försumma
Känslan av att få höra dig nynna till Mumford & sons
Dricka morgonkaffet på din balkong
Högt över Jönköpings sovande gator
Begrava ansiktet där din axel blir till hals

I natt blev jag påmind om hur din tunga känns mot allt mitt våta
Hur hela du tar dig till platser i mig
Där ingen förr har varit

Och idag vaknar jag i din säng
Bland skrynkliga lakan och fuktiga handdukar
Som en påminnelse om att vi exploderade
Tillsammans

Aldrig igen ska jag glömma
dig




Fri vers (Fri form) av Vendelay
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-06 18:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
aldrig någonsin kommer denna person, glömma smaken av Gudinnan dig, himmelskt.
2016-02-15

    Bo Malte
nice...
2014-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Vendelay
Vendelay