Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal text


vem släcker ljuset? ( choka )



vem släcker ljuset
i folks ögon...långt innan
döden hälsar på?

ja... kanske trötthet, tomhet,
ensamhet, rädslor
drar ner gardinen för att
spara ljus och kraft...

till att leva litet till

utan tröst från världen...




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 325 gånger
Publicerad 2014-12-06 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran