Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal text


lämnar dig åt dina drömmar


dina drömmar
försöker befria dig
från ångestens skruvstäd

du vet ej längre
varför du drömmer,
tror ej längre på
befrielsen - på riktigt;
kommer ej längre ihåg
att drömmar var
affirmationer från början, -
känslornas hoppfulla lek
att ändra på verklighet
åt det drömda hållet;
bara med önskan om nåd, -
med magins hjälp om
det behövdes, i sömnen
snurra allt rätt,
låta dagdrömmar
sköta om resten -
vakna vid blomning




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-06 19:51



Bookmark and Share


  Oscar E Quinn
Rasisten från Gävle ska bara vara TYST och sluta riva ner och förstöra!
2014-12-06

  Larz Gustafsson VIP
Jag är glad att min tro vilar på ett fundament som är hårdare än granit och inte på drömmar eller illusioner.
2014-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran