Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sanningar i kortdiktsförpackning


inga av dina ord väger guld



sagor, mer sagor -
dina ord är inte du,

varför läser jag


****************

förr gav du
mer än lögner -

ordinspiration


****************

ringa hot - samtal!?!
logga in på mitt konto!?
vad har du gjort mer?
annat än det gamla -
äga sajten, ha
tillgång till allas konton,
ha 450 konton själv...

***************

du strösslar med
bitar av sanningar -

väl kamouflerade

***************


har försökt bringa
glädje, trösta, stötta, ge -

och du tar prisen


***************


fortsättning följer,
ej mer givande än
början - kanske tvärtom;

darling is talking
nonsense as usual,
nobody really cares -
there is no person
behind the words;
no message to a special,
not even to a crowd -
using sweet empty phrases
catches no hearts -
giving pain you ain't worth
cries through nights in a pillow











Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-07 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran