Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsland


blöder blåa tårar
vacker dröm
och i horisonten
slår verkligheten ner
gul hägring
galopperar till mötes
slickar tårfyllda händer
pöl av lagomgrönt
rinner längs benen




Fri vers av Veven
Läst 234 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-07 11:59



Bookmark and Share


  aol
Härlig dikt älskar lagomgrönt,
2014-12-15

  Lars Hedlin
Härligt fint!
2014-12-08

    ej medlem längre
Å va fint! Gillar särskilt Lagomgrönt!
2014-12-07

  Stefan Albrektsson
Drömlikt och växlande som årstiderna - färgskiftena är effektiva. Gillar hur jag får två helt olika läsningar beroende på vart jag sätter "punkt" (tex efter "ner" eller efter "hägring"). Fint!!
2014-12-07

  Marita Ohlquist VIP
Intressant text där färgerna har stor betydelse.
2014-12-07

  Nanna X
hela färgcirkeln i omlopp...!
2014-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Veven
Veven