Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hämtade himlen


jag hämtade himlen,
den sade: " vänta,
jag skall bara väcka
stjärnorna innan
vi släcker. "
det gick i ett himmelblick,
så var de tända

vi betraktade dem,
himlen och jag,
sade ingenting
i vår direktkontakt;

lika förtrollade,
lika ett -
vi alla i bilden tysta,
tillsammans,
i en helig stund




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-07 20:07



Bookmark and Share


  ULJO
Vilken underbar text. Helt makalöst bra
2014-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran