Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att tro när man är svag och be om hjälp men inte tacka när man har det bra sådan är jag tyvärr


kunskapens rädsla att tro

är det inte så att när ens tro är stark så finns inga hinder
på livets väg är det vi mäniskor som gör Gud stark igenom

gemensam tro är det så att gud inte skulle vara något utan
människans tro min tro är att allt levande behöver varandra

och en stark tro vad det en må vara gud fisk människa tavla
stol eller morgonens skönhet man ser i sin egen spegel tro !

bara tro ingen vet något men tro det är den yttersta graden av
kunskap kan det verkligen vara så farligt som att vägra tro tro !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-07 20:24



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Sådana är i stort sett hela jordens befolkning......inte bara du!
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten