Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

psykotisk i dig/kom inuti mig

"har du adhd eller?"
nej, jävla idiot, jag försöker bara fånga din uppmärksamhet
försöker bara få dig att glittra i min närvaro

i want to

jag vill att det ska gå några år och åh vad roligt, ditt skägg börjar bli grått
grått grått grått
haha, ja just det, vem ska vi fira jul hos i år? din släkt eller min?
jag vill ha ett barn med dig
olivfärgad hy och folk kommer fråga "vad är det för jävla ras på den här ungen?"

men asså

jag bara drömmer
du ligger där, högt upp
du är den kommande messiah
skär upp mina handleder
injicera ditt blod och
blandas
med
mig
nu.




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-07 22:55



Bookmark and Share


  Vildaste
känner pulsen slå, dunk dunk
2015-01-26
  > Nästa text
< Föregående

trött
trött