Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnets julaftonskänsla

Vad det är underbart

att ha barnets

julaftonskänsla

i sig

året om

 

Det handlar om

nyfikenhet;

vad dagen ska ge,

när jag letar

i livets

julklappssäck




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-08 00:36



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fint och tänkvärt diktat. Livets julklappar är bäst!
2014-12-08

  Marita Ohlquist VIP
Livsbejakande!
2014-12-08

    Sefarge VIP
"Den har stor rikedom
Som kan finna present
Inuti.
Var dag,utan att behöva
tigga om det"
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP