Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart älskling

får jag skruvmejseln sa han
och hon räckte den över
och han skruvade ihop hyllan från IKEA
för dubbla den tid
som hon hade behövt
naturligtvis
hon kunde skruvat ihop den själv
om hon inte var rädd
för att han ska känna sig kränkt
kastrerad
av sin flickväns ingripande
i sitt kompetensområde
ja vad tycker du undrade han
med händerna på midjan
skinande
sedan han skruvat ihop hyllan från IKEA
för dubbla den tid
som hon hade behövt
naturligtvis
sa hon underbart älskling
men tänkte
du skulle må bra
om du skruvade ihop dig
lite självkänsla
min älskling




Fri vers av Shqiptar
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-08 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shqiptar
Shqiptar