Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Legoraket


han ser koncentrerad ut
som om han inte var
ett barn
bygger varje dag
sin legoraket
talar inte längre
för det är ingen som hör längre
skrattar inte
för ingen håller honom på axlarna
gråter heller inte
för ingen torkar honom mer
på det sättet
han sitter på sin vanliga plats
försiktigt bygger
tålmodigt
sin legoraket
att föra honom till pappa
möta honom igen
där han kan krama honom
och tala och skratta
och rida på hans axlar
riktigt högt däruppe
i himlen




Fri vers (Fri form) av Shqiptar
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-08 12:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint. Och så sorgligt. Ett barns längtan efter sin pappa. Det skär i hjärtat...hoppas han får träffa sin pappa snart. Att legoraketen tar honom dit.
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Shqiptar
Shqiptar