Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nazi-Sverige

 Jobbskatteavdrag är inte rättvist

utan tvärtom fascistiskt orättvist

När utförsäkringar tillåts ingå

på vår demokratiska platå

 

Det är rättvist att offra

om du har ditt på det torra

Då har du din varma kofta

låt då egoismen i dig softa

 

Annars får vi se en flagga som är gul och blå

med ett nazistiskt hakkors beslås

För att vi vägrar se vårt nyskapande av nazijudar

som får invänta döden i sina nya fas3 skrudar

 

Men tyvärr ser ni svenskar inte sanningen

utan blundar och tittar på hägringen

Som lovar er guld och gröna skogar

men egentligen begraver oskyldiga i stora horder




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-08 15:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man vill inget se förrän man sitter där själv.
2014-12-08

    ej medlem längre
Bra skrivet K-å bearfoot...

Både där ovan och här under.
2014-12-08

  kjell-åke bearfoot VIP
Till Pireke Pina:
Om du inte har konstruktiv kritik som går att bemöta och inte gillar mig eller vad jag skriver tycker jag du ska strunta i att pina mig med att presentera dig för mig!
2014-12-08

  Kjell Åhsberg
Håller fullständigt med. Önskar att fler tar bort skygglapparna.
2014-12-08

    ej medlem längre
Oj, va förvirrat..
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP