Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att man skall vara nöjd med vad man har, bara man själv vet vad allt har kostat... alla tittar på varandra nu, där vi står


vägar vi vandrar ( choka )


vi har alla
vandrat på samma vägar,
med tvivel och tvekan;

gjort våra vägval
enligt vårt huvud,
för sällan med vårt hjärta -

varit för fega,
hittat på ursäkter,
" tagit hänsyn " ,
" tyckt synd om " , helt livrädda;

vägar kantats av
oro, stundom av kort lycka -
blivit brantare,
ensligare; ej gett oss -
hållit huvudet högt,
inte yppat oss om
strapatser vi haft, -
nästan för någon,
för ingen annan har sett
med våra ögon,
inte känt våra kval;
vi har ändå lyckats
ta oss fram till det stället
där vi kan se varandra







Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-09 00:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra
2014-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran