Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där, dör jag om och om

 

Där

under månskenet.

Blev två kroppar

en

 

Där

din kropp slutade, började min

 

 

 

 

 

Där dör jag

om och om

igen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av wildrose
Läst 336 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-12-09 01:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett mindre mästerverk i sitt slag. Triumf.
2018-09-12

  aol
En kärlek utan gräns.
2015-07-17

    ej medlem längre
Ett starkt koncentrat av gränslös passion. Underbar text.
2014-12-09
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose