Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägskäl



Orden grävde, liv kletas
torkat liv – lager på rött lager
under vildvuxna pansarvagnsnaglar
Omtanken tog slut för länge sedan
i livets korg, de tusen tårarnas skyttegrav

Frostväv stramar, iskall boa - svårt att andas – hårt om
viljan att mötas

i sargad kärna

Viskar ditt namn, skriker
tomma lungor ur led och sömmen sprack

igen
när svedda kinder brast
över vetskapen om vad som sker


i blickfångets mitt







Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-09 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream