Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljontals flingor dansar


himlen

vilar
på handflata av guld
rymdens konfetti
fyller universum
landar i drivor
längs dina linjer

hur många, undrar jag
men hinner inte räkna
hur salta, frågar du
och låter tungan löpa
längs linjerna

stillheten kommer oss till mötes
hur länge, undrar jag
längre, svarar du




Fri vers av Veven
Läst 302 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-12-09 08:45



Bookmark and Share


    Silverbjer
Applåderar redan vid första stycket.
Snyggt i frågandet och svaret.
Rymdens konfetti - Yes!
2014-12-15

  Gerda
vackert!
2014-12-15

    ej medlem längre
Vacker harmoni..
2014-12-15

    prima donna
andlöst fint!
2014-12-14

  Popangelov VIP
Snygg dialog!
2014-12-10

  Lars Hedlin
Mycket fint och vackert skriftat!
2014-12-09

    ej medlem längre
Å hjälp, vad vackert. Sensuellt, stilla...fantastiskt helt enkelt.
2014-12-09

  Anya VIP
Oj så sensuellt. Skickligt berättar du! Tycker särskilt om mittenstrofen. Fint gestaltar du...
2014-12-09

    isap
känner tystheten och stillheten
vackert och ljust!
2014-12-09

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar lugn och harmoni!
2014-12-09

  Stefan Albrektsson
Vilsamt! Gillar frågandet/dialogen. Slutstrofen är magnifik och särskilt slutraden!!
2014-12-09

  Nanna X
vacker vinterfrid
2014-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Veven
Veven