Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal text; inte helt säker på om jag redan publicerat den!?


om rastlöshet ( choka )




rastlösheten
driver folk från handling
till handling;
man lägger sig med den,
den väcker en
till dagens fulla program -
utan att tala om
att det aldrig blir färdigt,
aldrig tänker
lämna en i fred utan
driva framåt
så länge andetag tas,
tills döden ger en ledigt




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 679 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2014-12-09 11:01



Bookmark and Share


  ULJO
Gratis till placeringen "utvald text", stjärnstatus.
2014-12-20

  aol
Rastlöshet kan vara en följd av ångest,
2014-12-15

  axveronika
som vår kompis sisyfos
2014-12-13

  lodjuret/seglare VIP
Rastlösheten är inte kusin med
ångesten, den är inneboende i
samma kropp, delar samma rum.
2014-12-12

  Lars Hedlin
JA just det den ställer til det mycket ibland
2014-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran