Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra erotiska tankar berusar oss.

 

Jag fångar din lust, samtidigt som du får mig att flämta högt.

När våran närhet bränner våra kroppar, när hettan tar över våra erotiska tankar.

Vi ger och vi får, jag smeker din glöd och du stillar mitt begär.

Längtan och åtrån i stunden får våra kroppar att skaka.

Tätt ihop njuter vi av varandras eldar.

Vi blundar och vi väntar inte längre, vi släpper våra begär fria och njuter.
Vi är i nuet och i kärleken och åtrån i livet som är gjort för dig och mig.




Fri vers av Angel of love
Läst 496 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-12-09 11:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh god damn... Hot hot.
2014-12-13

  E.Eriksson
Härlig känsla och het som bara den <3
2014-12-11

    Bo Malte
lysande...
2014-12-11

  erkki
Vilken bild! Du matchar den perfekt med din text.
2014-12-10

    ej medlem längre
Härlig text! ;)
2014-12-10

  louisegirl
Vackert sensuellt och härligt..
2014-12-10

  Johan-70
Berusande hetta i hela din text.
Du ger sån värme. Tack
2014-12-10

  Connie
Häftigt. Sensuell och het åtrå när den är som bäst!
2014-12-10

    Dan Myrbeck
Kall årstid med
heta upplevelser.
2014-12-09

  Lars Hedlin
Hett sensuellt och underbart;) Like it a lot ;)
2014-12-09

    ej medlem längre
Glödande hett, denna lite kalla och råa dag.
Tack
2014-12-09

    ej medlem längre
Mmm, härligt och hett! :)
2014-12-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Erotiska bilder och toner i din sensuella text1
2014-12-09

    ej medlem längre
Vacker erotik och varm kärlek.
2014-12-09

  M M Mannheim VIP
Jaaaaaaa!!!
2014-12-09

    ej medlem längre
Sensuella, heta och lockande toner bor i dina ord här..
2014-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love