Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rubriken låter som om det handlade om fiskarens fångst ur havet..men texten är ju fångst :)


idag iakttaget ( choka )



stora vägar
kommer närmare

när träd fällt löven,

när allt vissnat täcker
frusen mark;

och inte minst - när
bilar körs på dubbdäck




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 364 gånger
Publicerad 2014-12-09 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran