Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en dag då hans dag var riktigt grå


som en förtjusande liten ängel kom ner flygandes

ifrån himmelen den blå för att honom hälsa på

För att hela alla hans stora som små sår

Psykiska som fysiska

Vilket hon gjorde då han blev så rörd och glad att han

inte kunde låta bli att släppa en liten glädje tår

För efter att ha mått så dåligt under en längre tid

var det han som nu lyckligt bara mår

Den som numera bara flyger upp till himmelen den blå

för att den vackra ängeln hälsa på

Vill väl visa henne all sin tacksamhet, antar jag

Och som vanligt när de får syn på varann vinkar de alltid

lika glatt åt varann med ett litet

Hallå!

Ja, Hallå där...

Det var en dag då hans dag var riktigt grå!

Ken Cassel
9/12-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-09 22:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En ljuvlig ljusglimt i mörkret...
fint skrivet...
2014-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel