Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tittut!

 

tittut!

bakom krukväxtens blad

kikar månen fram




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-10 11:03



Bookmark and Share


  Deva
Månen uppträder även där..bara man har förmågan att se;-)
2014-12-13

  Anna H
Man kan inte annat än att le :)
2014-12-11

  Gunwale VIP
En märklig frukt...
2014-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin