Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du och jag

 

 

 

om du tror att jag förstår dig, du har fel

om du tror att jag inte förstår dig, du har fel

om du tror att jag glömmer dig, du har fel

om du tror att du glömmer mig, du har så fel

 

om du tror att jag kommer att gå undan, kanske för en liten stund

om du tror att jag låter dig vara i fred, en kuslig misstag av dig

om du tror att jag är en ruin utan dig, så är det inte

men snälla dröj inte så tiden går fort och lämnar oss i sticket

 

om du tror att det här är ditt spel, visa dig igen

om detta inte är det du vill, försvinn vilse bort, bort

och om du är med, då är jag också

tillsammans är vi två för evigt, med en söt återstart idag

 

----------------------------------------------------

 

 nëse unë e ti    ( direkt översättning, om jag och du)

 

Nëse mendon se të kuptoj, je gabim

nëse mendon se nuk t'kuptoj, je gabim

nëse mendon se te harroj, je gabim

nëse mendon se më harron, o sa gabim

 

nëse mendon se do largohem, n´doshta vetëm për pak
nëse mendon se të le rehat, gabim për merak
nëse mendon se jam shkret pa ty, nuk është ashtu
por mos ngurro se koha ikën e na lë me humb

nëse mendon se kjo është loja jote, shfaqu prap
nëse këtë nuk e do, shporru larg
e nëse je ti,  jam edhe une
bashk t´dy  t´përjetshëm, me rifillim te ëmbël shumë

 

 

 

 

 




Fri vers av Mirreh VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-11 00:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
RAk stark och nära i ord och känsla!
2014-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Mirreh
Mirreh VIP