Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under vita lockar


Jag är en varg
är en varg
är en varg
under vita lockar.

Jag är så arg
är så arg
är så arg
under gladröda läppar.

Förrädare
ropar ni andra
med vita lockar,
vita lockar,
som bugar och bockar.

Och jag vet jag borde
gå långt härifrån,
hem till vassa sylar,
vassa sylar
och vargar som ylar.

Men jag stannar
ett litet tag till
och försöker
vara
som ni.




Bunden vers (Rim) av Veven
Läst 234 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-12-11 07:57



Bookmark and Share


  aol
Gillar ramsan mässandet bra skrivet
2014-12-14

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört ;)
2014-12-11

    ej medlem längre
Håller med Stefan gällande "ramsande, mässande" - och det är mycket bra!

Älskar den inledande versen!
2014-12-11

  Nanna X
haha vilka roliga bilder jag får, av en ulv i fårakläder med läppstift. gillar upprepningarna!
2014-12-11

  Marita Ohlquist VIP
"Är så arg under gladröda läppar"

Att inta vilja/våga visa vad man tycker och känner.
2014-12-11

  Anya VIP
Bra! Var arg! Tycker du fångar mig på pricken i sista strofen...fast man är arg så ska man hålla masken.
2014-12-11

  Stefan Albrektsson
Gillar det ramsande, mässande. Gott kling mellan "varg"-"vita". Möjlig att tolka på flera sätt för mig som läsare. Snyggt!
2014-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Veven
Veven