Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att finna sej skälv varför man skriver och jag finner inget svar det är bara som det är varken mer eller mindre här finns gemenskap


meningslöshetens rubrik

i bland undrar jag varför jag skriver
i bland skriver jag varför jag undrar

men det är väl så !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-11 09:25



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Gud så fyndigt.....ger rum för eftertanke. Bravo!!!!!
2014-12-11
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten