Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försiktighet bör iakttas i närvaro av själen


Kreation

Jag stod på månen och uppmanade första astronauten att ta allt större steg i det blåsvarta dammet.

Jag omhuldade det första fröet på den nya ön, såg det växa och utvecklas till en gul befruktad blomma.


Jag läste din första dikt och klottrade í den med en stor röd penna.




Fri vers av Bo Lövhalka
Läst 414 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-11 10:43



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Så fina bilder
du förmedlar
med dina ord
2014-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Bo Lövhalka
Bo Lövhalka