Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människobo

Vi försökte bygga bo av trasiga minnen

Vi försökte  ge själen närig från en falsk trygghet

Allt försvann ändå mellan våra händer




Fri vers av Nafisa
Läst 461 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-12-11 11:21



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så starka känslor!!
2015-06-09

  Undine
Fint förmedlat. Förgäves kämpar vi ibland.
2014-12-12

  Lars Hedlin
Starkt framfört med stor känsla!
2014-12-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2014-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa