Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på insidan



Din hand greppar, griper tag
om livet – trycker hårt, trycker ner
långt under ytan
Klyver hinnan, ringar utav svek raserar
ett klibbigt helvetesgap

att sakta, dö i

Lungor skriker, döva öron vänder ryggen till
när kletiga ord sakta förvandlas
till den grav du leende bäddar i mitt namn

att ledbruten ligga i


Det kryper i den bur jag bär om bröstet
när din sträva tunga rispar RIP CAMILLA
och jag vädjar, när de vita stråkarna brister


låt mig inte dö ensam här inne











Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-11 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream