Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nalle Puh med andra ord ( choka )



se inte ner på

att ingenting göra, som att

gå runt omkring,

alldeles ensam,

lyssna på allt som

inte kan höras - och

hör det du vill höra




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-11 12:11



Bookmark and Share


  Dito VIP
precis så känns det ibland
2014-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran