Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om svåra saker

första mötet
ditt kreativa förslag
oväntad inbjudan...
allt riskabelt
all utsatthet,
osäkerhet, sårbarhet...

vill så gärna
ge en självsäker bild,
cool, erfaren, oberörd,
själsligt städad
diamantbearbetad glans
utanpå, innan...

" om sår och skam ( choka ) "

låt andra se dig -
också utan garantier:
det är mod;

ta skammen, ta såren
bara för att
du vill brinna ren,
med ljusare låga





Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-11 12:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Att få vara den man är med allt vad det innebär med både brister och kunskap och erfarenhet är just det bästa
2014-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran