Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar

Jag sitter i tystnaden
Mina livs önskningar
är som gråa moln bakom grantoppar
längtanskänslan dröjer kvar i kroppen
Jag samlar material
för att bygga det bo
som behövs i livet
det varma kärleksdun som får oss att leva tryggt
Mina vingar ska bära
Mina vingar ska skydda
Jag vill se er lämna boet
med ögonlängtan
och levnadsglädje
De grå molnen
ska bli den blå himlen
jag önskar






Fri vers av Dito VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-11 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP