Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige idag du i morgon

 

Jag skäms över det mänskliga avskrädet

som vältrar sig i det egna penningträdet

Njuter av rikemansbidragen som haglar

skiter egoistiskt i alla normala empatiregler

 

Samma sak syns, vart jag mig än vänder  

överallt, ser jag troende rika smilande tänder

Som antänder helvetets bränder

med utförsäkrades fötter och händer

 

Deras restarbetsförmåga ruttnar i graven

samtidigt som de riktigt rika fyller på begären

Flyttar de upp pinnhålet ett steg till

akta dig, nu är det din tur att ligga still




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-11 17:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns säkert ingen som anställer en hjärtsjuk människa när det mängder med unga friska arbetslösa.
2014-12-11
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP