Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bilden föreställer flykt. Målad av mig själv


Så många dumma val jag gjort

Att göra val i livet
är svårt
Så många dumma val jag gjort
som jag ångrar
men mina dåliga val
har lärt mig
att inte vara så blåögd

Mina god val
har varit många
och jag tror att det är de
som gör att jag mår bra idag
Valet av mina barns far
för länge sedan
är ett gott val
även om vi sedemera gick skilda vägar

Det var också mitt val
Om det var bra val
eller dåligt val
förtäller inte historien




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-11 19:18



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Självinsikt är inte utlämnande. Det visar en människa på väg. Fint!
2014-12-11

  Ronny Berk
såväl bild som text skall ses som goda val, ja !
2014-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP