Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
myran pratar...


myrornas vadslagning ( choka )


några simtag kvar
sedan är jag framme;

varför gick jag med på
denna dumma vadslagning...

" säker på att du
inte kan simma över
pölen " - och bara
tio minuters rast som
insats, var det värt
denna ' nära döden ' -...
nära målet - ...
' nästan vid stranden ' - ..?

jag kan tala om
det, om jag lyckas vinna

annars tystnar jag, -
annan myra tar vid,
letar efter svar på det




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-11 21:04



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
myrornas vackra stämmor
2014-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran