Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anti och Julen

Har mörkret 

alla oljuden

kraven och erbjudanden

från en massa TV- reklam

Det blir ett hysteriskt brus

och inget lockar mig

egentligen

egentligen

bara Ernst vackra gran

 

;-) 

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-11 21:34



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
'Bättre än ingenting'
Som min gamlefar Ernst
96 bast.
Brukar säga:)
2014-12-12

  ResenärGenomLivet VIP
En reklam i TV gillar jag..."På julen ska man göra så lite som möjligt, så länge som möjligt"...det tänker i alla fall jag göra...:-)
2014-12-12

  Annie b'larsson VIP
Precis så är det. Det är nåt lurt med julen nu för tiden.
2014-12-12

    ej medlem längre
Bra fångat! Och Ernst..så dråplig
2014-12-12

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
ja jag håller med
fast den är också lite anti.
antitrams
2014-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP