Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ens värsta fiende är en själv


Alla kategorier

Vad man kan göra mot sig själv

Ta droger, supa, röka cigaretter, dricka tio koppar kaffe

på en dag

dricka för mycket läsk, skita i att motionera

skära sig i armarna o. s. v.

Då man gör allt för mycket av någonting

eller allt för lite

då lagom av allt vore bäst

Så någon värre fiende än sig själv får man nog allt

leta efter...

Ken Cassel
11/12-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-11 23:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är sant...man får kämpa mycket med sej själv...
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel