Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk att snö är så otroligt vackert.


Lucianatten

 

Så vackert dalar flingorna ner ikväll.
I gatljusets sken faller nu de vita stjärnorna ner.
Ett tunt täcke lägger sig på den svarta marken.
Detta är ljuset natt och i morgonbitti skrider hon fram med ljus och värme.
En lucia natt med omtanke och kärlek.

Kramar till er alla denna underbara natt <3




Fri vers av Angel of love
Läst 432 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-12-13 00:07



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Det står:

Publicerad 2014-12-13 00:07

Härligt, Poet 007 - med rätt att älska!
2014-12-16

    ej medlem längre
Mycket värme här - kramar tillbaka..
2014-12-15

  erkki
Nu går vi mot ljusare kvällar! Dagarna blir visserligen kortare till den 21 december, men det är morgnarna som gör det!
Var hälsad ljusets fina drottning
Den varmaste av alla
Du skapar ljus i livets brottning
Nu mörkret för, ditt ljus ska falla

2014-12-15

  Maria Sundelin VIP
Fina varma ord
Kramar
2014-12-15

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om stämningen i din dikt...
2014-12-14

  Maiah VIP
Vacker text och lika stämningsfull som lucianatten
2014-12-13

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbar text fylld av ljus och värme! Tack
2014-12-13

    ej medlem längre
Dina ord värmer och omsluter oss som en varm famn.
2014-12-13

  Lars Hedlin
Underbart! Varm kram ;) <3
2014-12-13

  louisegirl
Varmt och vackert, klingar dina ord
2014-12-13

  Marita Ohlquist VIP
Ljus och värme, ja!
2014-12-13

    ej medlem längre
Värmande ljusa ord, kram..
2014-12-13

  Connie
Så vackert! Likt lucian kommer du med ljus till oss!
2014-12-13

  Fem hjärtan VIP
Varma vackra rader! Kramar
2014-12-13

    ej medlem längre
Dessa värmande ord och ljus behövs nu i vår mörka tid. Kram tillbaka! :)
2014-12-13

    ej medlem längre
Med värme och kärlek skrider du fram ängel.

Ja snö är vackert och härligt ;)
Kram på dig
2014-12-13

    ej medlem längre
,,,och du Ängel är vår Lucia som bringar ljus och värme
2014-12-13

  E.Eriksson
Härligt flöde och framkallar denna vackra och härliga natt :)
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love