Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden står still

Tankarna snurrar
lever ett eget liv

ger inte dystra miner
en enda chans

Tiden står still
man märker inte
att tiden gått
när man inombords lever




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-13 17:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En stark sanning! ;)
2014-12-14

  Ronny Berk
tidlös poesi,ja !
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson