Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kantslag

Väl är väl det, att alla är här.
Vill ni lyssna nu ?
Ett kantslag vinner alltid i längden.
Det som sticker ut, allt där passformen inte är intakt berättar mer än det som redan accepterats.




Fri vers av Jimmy Myhre
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-13 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimmy Myhre
Jimmy Myhre